Des de l'estimada Costa Brava

2020
Elena Riart Punt Diari

Avui el diari El Punt Avui ha publicat "Des de l'estimada Costa Brava" un article d'opinió i referent al turisme en els temps actuals escrit per la Sra. Elena Riart Castillo, gerent de Ceigrup Finques Riart API i alhora encarregada de la comunicació del Col·legi API de Girona. El compartim a continuació:

 

DES DE L'ESTIMADA COSTA BRAVA - Elena Riart Castillo - Comunicació del Col·legi API de Girona

Després de tres mesos convivint amb la Covid-19 hem après a teletreballar i a tornar a configurar i reconstruir una experiència turística per als nostres clients de sempre i els potencials, des de la Costa Brava coneguda, però amb noves normalitats i nous escenaris en què, malgrat un marge curt de planificació i ordenació, s’ha perseverat i guanyat la il·lusió i les ganes d’oferir les vacances de sempre, amb garanties com mai.

Les garanties que estem oferint els agents de la propietat immobiliària i tot el sector turístic de la Costa Brava als nostres clients són àmplies i detallades. L’empatia del sector ha estat molt positiva i molt extensa des del principi del confinament, tot i haver perdut la Setmana Santa i els mesos de maig i juny, que sempre són bons a nivell turístic. El sector ha apostat per donar el màxim valor al “save and clean” a tots els productes turístics que ofereix la diversa i àmplia oferta de la Costa Brava en tota la seva extensió. Des del mes d’abril s’està treballant en les diferents categories del sector turístic, protocols de neteja i desinfecció; protocols de prevenció amb informacions concretes sobre l’ús de les instal·lacions comunes i els usos privatius del producte turístic seleccionat. En aquesta idea de “save and clean”, no només hi volem ratificar la voluntat privada, sinó que també és bo anar de la mà de l’administració per tal que els plans de contingències i protocols sanitaris i de seguretat dels diferents municipis de la Costa Brava, reforcin la idea de tranquil·litat i salubritat que exigeixen les circumstàncies del moment.

Des de la Costa Brava som conscients que la Covid-19 ha estat catalitzadora de la cooperació entre el sector; el que abans era competència directa, ara s’ha convertit en un company més en aquest periple de com donar el màxim servei i atenció al client davant la incertesa dels moments. Si bé és cert que tots treballem per salvar la temporada ha de quedar clar que no es refereix a una acció desesperada, sinó a les ganes d’oferir un estiu tranquil, lliure, amb paisatge i passeig versus un confinament que ha estat dur en l’aspecte emocional per a qui ha estat tancat entre quatre parets, o tanmateix per a aquelles persones que han patit el virus en primera persona o bé un familiar, i necessiten sortir de l’àrea habitual i passar uns dies de desconnexió, oci i relax total, considerant que prop de casa hi ha la Costa Brava, que té garantit el bon servei, la bona praxi de protocols d’higiene i el que també és important, la Costa Brava ha estat i continua sent regió sanitària poc tensionada per la Covid-19, i esperem que el sentit comú dels habitants i visitants ho continuïn mantenint així.

Després d’uns mesos difícils que a tots plegats ens ha tocat viure i acceptar, girar full dels dies grisos del confinament, mirar de passar una estona amb família i sobretot poder estar a l’aire lliure amb responsabilitat i distància, potser és més necessari que marxar a l’altra punta del món... quedar-se o apostar per les nostres contrades i gaudir del seu entorn, d’un passeig arran de mar, un tast per l’Empordà i les seves vinyes, excursions en plena natura i altres activitats amb i per a la família o gaudir d’una trobada d’amics, crec que són sensacions i experiències més necessàries i, ara per ara, desitjades com a prioritat en l’imaginari de com volem passar i gaudir les vacances aquest estiu 2020.

Per veure l'article original al diari poden clicar l'enllaç de sota.

ENLLAÇ A L'ARTICLE

  3543
28/06/2020
Recherche de nouvelles